Ingredients
-
Salade
-
150 gram spinazie
-
150 gram fusili pasta
-
200 gram huttenkase
-
200 gram (magere) spekreepjes
-
200 gram zongedroogde tomaten
-
1/2 komkommer
-
150 gram sperziebonen
-
1 etlp citroensap
-
Dressing
-
4 etlp balsamico
-
2 etlp olijfolie
Directions
Sperziebonen Huttenkase Salade
Bij pasta salades wordt als het om kaas of saus gaat vaak gedacht aan mozzarella, parmezaan of pesto. Ik dacht we maken eens een ander soort pasta salade en wel een sperziebonen huttekase salade. Een combi die heel goed werkt en dan met pasta zeker. Soms moet je gewoon wat proberen om te zien of het werkt!
Steps
1
Done
|
Pasta |
2
Done
|
Spekjes Bak de spekjes in een pan zonder boter krokant. | Haal de spekjes uit de pan en leg ze op een bord met keukenpapier. Laat de spekjes compleet afkoelen. |
3
Done
|
Sperziebonen |
4
Done
|
Overige |
5
Done
|
Dressing Meng alle ingrediënten van de dressing. Proef de dressing en breng eventueel op smaak met zout en peper. |
6
Done
|
SaladJar samenstellen 1. Dressing |
7
Done
|
Saladjar eten: Eten op een bord: Salade pot is tot 3 dagen in de koelkast te bewaren. Dan is hij het lekkerste. Haal wel een half uur van tevoren uit de koelkast. |