0 0
Peppadew Feta Dip

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

100 gram peppadew (uit pot)
150 gram feta
1 etlp citroensap

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Peppadew Feta Dip

Borreltiijd

Ingredients

Directions

Share

Papadew Feta Dip - Buzz in the Kitchen party snack

Peppadew Feta Dip

Een goede vriendin van mij heeft samen met haar ouders in Amsterdam een Griekse Traiterie: Mitsos. Hier kun je heerlijke Griekse gerechten, salades en dips afhalen. Ook zijn er Griekse producten te koop die zij elk jaar zelf uit Griekenland meenemen. Mocht je ooit in de buurt zijn raad ik absoluut even naar binnen te gaan om je te verlekkeren aan alles. Een van mijn favoriete gerechten is de feta dip. Iets wat ik vaak ook vraag of mijn vriendin mee neemt als ik bijvoorbeeld een verjaardag hebt. Inmiddels weet ik het zelf ook te maken, het gaat namelijk om een peppadew feta dip. Uiteraard is het niet zo lekker als in de winkel, want dat geheime recept heb ik nog niet ontfutseld. Maar dit is een recept die ik vaak graag maak. Lekker voor in het weekend voor op een toastje of stokbrood. Door de weeks ook erg lekker voor op brood.

Papadew Feta Dip - Buzz in the Kitchen broodbeleg

 

Steps

1
Done

Laat de feta en peppadew goed uitlekken. | Doe de feta, de peppadew en citroensap in een keukenmachine. Mix alles tot een gladde dip. | Serveer met pita broodjes, stokbrood of toastjes.

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

Gegrilde Groenten Pasta Salade | Buzz in the Kitchen
previous
Gegrilde Groenten Pasta Salade
Sperziebonen Huttenkase Salade | Buzz in the Kitchen
next
Sperziebonen Huttenkase Salade
Gegrilde Groenten Pasta Salade | Buzz in the Kitchen
previous
Gegrilde Groenten Pasta Salade
Sperziebonen Huttenkase Salade | Buzz in the Kitchen
next
Sperziebonen Huttenkase Salade

Add Your Comment