Ingredients
-
150 gram tortilla chips*naturel of nacho
-
1 Spaanse peper
-
100 gram cheddar
-
bosje koriander (vers)
Directions
Denk ik aan een Mexicaanse snack dan denk ik al snel aan nacho’s. Een heerlijke snack, die je gewoon simpel met allen tortilla chips en een dip kunt eten of speciaal maakt met allerlei ingrediënten. Vandaag maakte is snelle nacho’s als side bij een Mexicaanse tomatensoep. Weer eens wat anders dan soep of crutons bij je soep.
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven/grill voor op 180 graden |
2
Done
|
Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal. Rasp de cheddar over de tortilla chips. |
3
Done
|
Snij de Spaanse peper in ringen. Hou je niet van pittig verwijder dan de zaadlijst (niet alleen de zaadjes, want juist de witte zaadlijst is pittig!) Verdeel de Spaanse peper ringen over de ovenschaal. |
4
Done
|
Zet de ovenschaal 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. |
5
Done
|
Pluk de blaadjes koriander van de takjes en verdeel over de nacho's. Serveer direct! |
6
Done
|
*Snell Extra?Serveer er nog wat guacamole en zure room bij! |