0 0
Snelle nacho’s

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gram tortilla chips *naturel of nacho
1 Spaanse peper
100 gram cheddar
bosje koriander (vers)

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Snelle nacho’s

Bijgerecht

Ingredients

Directions

Share

Denk ik aan een Mexicaanse snack dan denk ik al snel aan nacho’s. Een heerlijke snack, die je gewoon simpel met allen tortilla chips en een dip kunt eten of speciaal maakt met allerlei ingrediënten. Vandaag maakte is snelle nacho’s als side bij een Mexicaanse tomatensoep. Weer eens wat anders dan soep of crutons bij je soep.

Steps

1
Done

Verwarm de oven/grill voor op 180 graden

2
Done

Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal.

Rasp de cheddar over de tortilla chips.

3
Done

Snij de Spaanse peper in ringen. Hou je niet van pittig verwijder dan de zaadlijst (niet alleen de zaadjes, want juist de witte zaadlijst is pittig!)

Verdeel de Spaanse peper ringen over de ovenschaal.

4
Done

Zet de ovenschaal 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

5
Done

Pluk de blaadjes koriander van de takjes en verdeel over de nacho's.

Serveer direct!

6
Done

*Snell Extra?

Serveer er nog wat guacamole en zure room bij!

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

previous
Aardbeien trifle
buzzinthekitchen.com mexicaanse tomatensoep
next
Mexicaanse tomatensoep
previous
Aardbeien trifle
buzzinthekitchen.com mexicaanse tomatensoep
next
Mexicaanse tomatensoep

Add Your Comment