0 0
Mexicaanse tomatensoep

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
5 lente ui
bosje koriander
3 tenen knolfook
100 gram rijst *basmatirijst
450 gram geroosterde paprika (uit pot)
800 gram tomatenblokjes (blik)
250 ml yoghurt
bosje munt
1 limoen
cheddar
potje jalapeño
zout en peper
olie

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Mexicaanse tomatensoep

Soep

Ingredients

Directions

Share

30-minuten Mexicaanse tomatensoep recept

Ik heb niet echt een favoriet gerecht, zoals vele dat wel hebben of een favoriete keuken. Ik ben gewoon dol op eten. Een keuken die ik wel graag eet is de Mexicaanse. Taco’s, buritto’s, enchiladas, quesadillas, empanadas en dan heb ik vast nog genoeg gerechten niet ontdekt. Mmmm ik krijg nu al honger. Over het algemeen vindt ik het allemaal lekker.

Voor het avondeten besloot ik een Mexicaanse tomatensoep te maken. Ik ben dol op soep en met tomatensoep kun je onwijs veel als het gaat om smaken. Het is perfect om toe te passen in de Mexicaanse keuken. De Mexicaanse tomatensoep is een dikke tomatensoep met rijst erin. Serveer het met wat losse ingrediënten en iedereen kan hun soep naar eigen smaak maken.

Tip! Serveer met snelle nacho’s als bijgerecht.

recept: mexicaanse tomatensoep (buzz in the kicten)

Steps

1
Done

Kook 850 ml in een waterkoker

2
Done

Maakt de lente ui schoon en snij in ringen

Pel en hak de knoflook fijn.

Pluk de blaadjes koriander van de steeltjes, maar bewaar de steeltjes ook.

3
Done

Verhit 2 etlp olie in een grote soeppan.

Fruit de lente ui, knoflook en

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

buzzinthekitchen.com snelle nacho's recept
previous
Snelle nacho’s
next
IJskoffie
buzzinthekitchen.com snelle nacho's recept
previous
Snelle nacho’s
next
IJskoffie

Add Your Comment