0 0
Pasta met Parmezaanse Garnalen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
80 ml olijfolie
35 gram + extra Parmezaan
3 tenen knoflook
1 etlp donkere basterdsuiker
1 etlp soyasaus
1/2 tlp chilipoeder
400 gram garnalen
350 gram penne pasta
3 bosui

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Pasta met Parmezaanse Garnalen

Kaas en Vis mag niet, maar is wel heeeeel lekker!

Ingredients

Directions

Share

Als ik alleen eet betekend dat de perfecte kans om heerlijk vis te gaan eten. Mijn vriend die houdt namelijk niet echt van vis. De enige vis waar je hem blij mee maakt is witvis.

Mijn vriend is een week op wintersport en dus was het weekend de kans om wat dingen uit te gaan proberen zo ook recepten met vis. Wat mij op het idee bracht om Shrimp Parmesan Pasta te maken.

Parmezaanse kaas en garnalen is misschien niet een combinatie waar je snel aan denkt, maar ik vond de combinatie online en dacht dat wil ik ook wel uit proberen. De marinade van de garnalen zorgt voor een heerlijke saus waar geen extra groenten aan toegevoegd hoeven worden. Natuurlijk kan dan wel, denk dan aan paprika bijvoorbeeld.

Steps

1
Done

Meng in een kom de olijfolie, de parmezaan, de geperste knoflooktenen, de basterdsuiker, de soyasaus en de chilipoeder. Voeg de garnalen toe en marineer deze voor minimaal een half uur in de koelkast.

2
Done

Breng een pan water met een snuf zout aan de kook en bereid de penne pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
Done

Laat een grote koekenpan op het fornuis warm worden. Voeg de garnalen en marinade toe aan de pan en bak de garnalen 2-3 minuten tot ze gaar zijn.

4
Done

Snijd de bosuien in ringen.

Roer de bosuien en pasta door de garnalen.

5
Done

Schep de pasta met Parmezaanse garnalen op de borden en garneer met wat Parmezaan en chilipoeder.

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

previous
Paprinoa
next
Quinoa Beef Teriyaki
previous
Paprinoa
next
Quinoa Beef Teriyaki

Add Your Comment