Ingredients
-
300 ml melk
-
1/2 tlp pumpkin spice
-
1 tlp maple syrup (ahorn siroop)
-
1 tlp cacaopoeder
-
slagroom (optioneel)
Directions
Ik besloot weer eens koekjes te bakken en wel Maple Pecan Chocolate Chip Cookies. Heerlijke winterse smaken en zo een heerlijke geur in huis van het bakken, bracht me op het idee om maar warme chocolade melk te maken voorbij de koekjes. Het weer wordt kouder, het huis is prachtig gedecoreerd in de kerstsferen, de kerstboom staat. Perfecte gelegenheid om op de bank te zitten, onder een dekentje met een heerlijk warm glas Pumpkin Spice Choco. Zelf warme chocolade melk is zoveel lekkerder dan uit een pak en met wat verschillende kruiden of extracten erin kun je het nog lekkerder maken.
Uit America had ik nog een busje Pumpkin Pie Spice liggen. Nou is dit een kruiden mix die je niet in de Nederlandse supermarkt zal vinden, maar het is wel onwijs makkelijk om zelf te maken. Een aantal kruiden samen mengen en je hebt deze heerlijke winterse mix die je dus o.a. kunt gebruiken voor dit recept voor Pumpkin Spice Chocolade Melk.
Steps
1
Done
|
Doe de melk in een pannetje en warm de melk op. Schenk de Pumpkin Spice Choco in een glas en maak het af met een slagroom topping met nog wat pumpkin spice erop. |