0 0
Banaan-aalbes smoothie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gram aalbessen
3 bananen
1 etlp honing
60 ml melk (soja, amandel of gewoon)
160 gram Griekse yoghurt

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Banaan-aalbes smoothie

Smoothie Time

Ingredients

Directions

Share

Een van de lekkerste dingen van de zomer vind ik om naar de markt te gaan en daar heerlijk vers fruit te kopen voor een prikkie. Het enige gevaar daar van is dat ik altijd met veelste veel fruit thuis kom. Gevaar omdat ik dan zoveel haal dat ik te weinig tijd heb om het allemaal op te eten. Zonde natuurlijk!

Van de week ging ik naar de markt en kocht ik een grote bak met rode aalbessen voor maar € 3,-. Geen geld voor wat ik kreeg, maar om nou vervolgens elke ochtend yoghurt met aalbesjes te eten gaat natuurlijk ook snel vervellen. Plus daar raken die aalbessen absoluut niet van op.

In de zomer maak ik graag ook verfrissende drankjes en met wat fruit en yoghurt kun je natuurlijk heel goed een heerlijke gezonde smoothie maken. Ik pakte mijn aalbessen erbij en nog wat bananen die ik had liggen en maakten een Bananen Aalbessen Smoothie.

Koop je een grote bak aalbessen dan kunnen er soms natuurlijk wat zure tussen zitten, proef dus goed of je de smoothie mogelijk wat zoeter wil en doe dan wat honing erbij.

Steps

1
Done

Was de aalbessen en haal ze van hun takjes. Schil en snijd de banaan in stukjes.

2
Done

Doe alle ingrediënten in een blender en pureer tot een gladde smoothie.

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

previous
American Pancakes
next
Avocado Feta Salade
previous
American Pancakes
next
Avocado Feta Salade

Add Your Comment