0 0
Zalm met krokant parmezaan jasje

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

400 gram (4 filets) zalm
30 gram paneermeel
15 gram parmezaan (geraspt)
1 tlp knoflookpoeder
1 etlp olijfolie

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Zalm met krokant parmezaan jasje

Ingredients

Directions

Share

Zalm met krokant parmezaan jasje

zalm in krokant parmezaan jasje - buzz in the kitchen diner

Heel vaak eet ik niet zalm, maar als ik zalm kan maken wil ik wel altijd experimenteren. Ik maakten al eens geglaceerde zalm, pittige zalm en nu zalm met krokant parmezaan jasje. Lekker? Yes! Daarbij is het ook binnen 15 minuten klaar. Even een jasje maken voor de zalm en zo de oven in.

Wat eet je er dan bij? Ik at de zalm met mijn zoontje Logan en maakte er mais-aardappelpuree bij. Echter kun je er natuurlijk van alles bij eten. Aardappels, groenten of wat romige pasta. Enjoy!

zalm in krokant parmezaan jasje - buzz in the kitchen recept

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 200 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2
Done

In een kom meng de parmezaan, paneermeel, knoflookpoeder en olie samen. | Leg de zalm met de huid naar beneden op de bakplaat. | Verdeel het parmezaan mengsel over de bovenkant van de zalmfilets. | Bak de zalmfilets 12-15 minuten.

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

Cajun Bloemkool Salade | Buzz in the Kitchen
previous
Cajun Bloemkool Salade
Chorizo Pasta Salade | Buzz in the Kitchen
next
Chorizo Pasta Salade
Cajun Bloemkool Salade | Buzz in the Kitchen
previous
Cajun Bloemkool Salade
Chorizo Pasta Salade | Buzz in the Kitchen
next
Chorizo Pasta Salade

Add Your Comment