0 0
Watermeloen Bramen Salade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 gram spinazie (vers)
400 gram watermeloen
200 gram bramen
2 etlp balsamico

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Watermeloen Bramen Salade

Snelle Salade

Ingredients

Directions

Share

Watermeloen Bramen Salade recept | Buzz in the Kitchen

Watermeloen Bramen Salade

Met de huidige hitte golf is het makkelijke maaltijden, salades en barbecue. Niemand wil nu lang in de keuken staan, daar is het veelte warm voor.  Gisteren ben ik super vroeg de deur uit gegaan om lekker veel fruit met de kids te kopen voor de komende dagen. Perfect ook voor in salades. Ik besloot voor mijzelf voor de lunch een watermeloen bramen salade te maken. Bestaand uit 4 ingrediënten is dit de ideale side dish voor de barbecue.

Mocht je toch een watermeloen in huis hebben gehaald. Maak dan vooral ook even een kan watermeloen sap. Het ideale zomerse drankje zonder alcohol. Al kan er altijd een scheutje vodka met een schijfje limoen in.

Watermeloen Bramen Salade side | Buzz in the Kitchen

 


Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Was de spinazie en bramen. | Snij de watermeloen in blokjes. | Men de spinazie, watermeloen en bramen. Druppel de balsamico eroverheen.

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

Mexicaanse Lasagna | Buzz in the Kitchen
previous
Mexicaanse Lasagna
Aziatische Pasta Salade | Buzz in the Kitchen
next
Aziatische Pasta Salade
Mexicaanse Lasagna | Buzz in the Kitchen
previous
Mexicaanse Lasagna
Aziatische Pasta Salade | Buzz in the Kitchen
next
Aziatische Pasta Salade

Add Your Comment