Ingredients
-
160 gram tonijn (uit blik in olie)
-
2 tomaat
-
3 bosui
-
4 radijs
-
1/3 komkommer
-
1/2 paprika
-
2-3 etlp mayonaisse
-
1/2 citroen
-
1 naan
-
2 plakjes jonge kaas
-
zout en peper
Directions
Het maken van een tonijn salade is onwijs makkelijk om te doen. Iedereen heeft zijn eigen recept en brengt op zijn/haar manier het op smaak. Ik heb geen vast tonijn salade recept, vooral omdat ik het eigenlijk niet zo vaak maak. Van de week echter had ik een avond dat ik alleen at wat voor mij betekend lekker vis eten (mijn man is namelijk niet zo dol op vis). Ik besloot aan de slag te gaan met wat groenten die ik nog in de koelkast had liggen en alleen nog een naan brood te kopen en een blikje tonijn om zo een heerlijkeTuna Melt Naan te maken.
Een Tuna Melt is niets anders dan een tonijn salade met gesmolten kaas. Niet ingewikkeld, niet moeilijk om te maken maar zo onwijs lekker. Ik ben dol op naan brood en dacht daarom waarom niet een tuna melt naan. In nog geen half uur (afhankelijk van je oven warm en hoe lang de naan in de oven moet) ben je klaar. Ik had het als avond eten met nog wat tonijn salade als side, maar het is natuurlijk ook een perfecte lunch.
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven voor volgens de verpakking van het naan-brood. Bak de naam volgens de verpakking. Haal de naan uit de oven, maar laat de oven aan. |
2
Done
|
Snij de tomaat in blokjes, de bosui in ringen, snij de radijs, kokommer en paprika in blokjes. |
3
Done
|
Giet de tonijn af en meng deze met de groenten en mayonaise in een kom. Voeg het citroen sap toe en breng op smaak met zout en peper. |
4
Done
|