0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
125 ml melk
30 gram bloem
180 ml bouillon
1/4 tlp uienpoeder
1/4 tlp knoflookpoeder
1/4 tlp paprikapoeder
zout en peper

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Romige Kippenbouillon

Ingrediënt voor andere recepten

Ingredients

Directions

Share

Romige Kippenbouillon

Net als vorige week maandag, vandaag een recept voor een ander recept. Al zou je natuurlijk deze romige kippenbouillon ook gewoon zo kunnen eten mocht je dat lekker vinden. Je zou er zelfs wat van de shredded chicken van vorige week maandag erdoorheen kunnen doen.

Dit recept is echter geheel gemaakt voor een recept wat ik aanstaande woensdag deel. Om je wat hints te geven: romige kippenbouillon, Dorito’s en de oven. Juist daar heb je dus helemaal niks aan is mijn verwachting. Oh en de shredded chicken die zit er ook nog eens doorheen. Yup aanstaande woensdag deel ik niet een 30 minuten recept, gezien er nogal wat voorbereiding aanvast zit. Een ding is wel zeker het is comfort food. Benieuwd! Kom dan vooral woensdag terug op de blog!

 


Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Meng de melk en bloem in een kom. | Breng de bouillon, uienpoeder, knoflookpoeder en paprika aan de kook. | Voeg de melk toe en roer alles goed door elkaar. Laat 2-3 minuten staan. | Breng op smaak met zout en peper.

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

Beef en Broccoli met Noodles | Buzz in the Kitchen
previous
Beef en Broccoli met Noodles
Dorito's met Kip Ovenschotel | Buzz in the Kitchen
next
Dorito’s met Kip Ovenschotel
Beef en Broccoli met Noodles | Buzz in the Kitchen
previous
Beef en Broccoli met Noodles
Dorito's met Kip Ovenschotel | Buzz in the Kitchen
next
Dorito’s met Kip Ovenschotel

Add Your Comment