
Ingrediënt voor andere recepten
Net als vorige week maandag, vandaag een recept voor een ander recept. Al zou je natuurlijk deze romige kippenbouillon ook gewoon zo kunnen eten mocht je dat lekker vinden. Je zou er zelfs wat van de shredded chicken van vorige week maandag erdoorheen kunnen doen.
Dit recept is echter geheel gemaakt voor een recept wat ik aanstaande woensdag deel. Om je wat hints te geven: romige kippenbouillon, Dorito’s en de oven. Juist daar heb je dus helemaal niks aan is mijn verwachting. Oh en de shredded chicken die zit er ook nog eens doorheen. Yup aanstaande woensdag deel ik niet een 30 minuten recept, gezien er nogal wat voorbereiding aanvast zit. Een ding is wel zeker het is comfort food. Benieuwd! Kom dan vooral woensdag terug op de blog!
Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
1
Done
|
Meng de melk en bloem in een kom. | Breng de bouillon, uienpoeder, knoflookpoeder en paprika aan de kook. | Voeg de melk toe en roer alles goed door elkaar. Laat 2-3 minuten staan. | Breng op smaak met zout en peper. |