0 0
Perzik Feta Salade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
50 gram bladspinazie
3 perzik
25 gram feta
1 avocado
2 etlp balsamico

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Perzik Feta Salade

BITK Favoriete Salade.

Ingredients

Directions

Share

Perzik Feta Salade

 

Mijn Perzik Feta Salade is totaal uit het niets ontstaan. Ik was mijn gezonde week begonnen en had zin in een salade in plaats van brood als lunch op het werk. Ik had 3 wilde perziken mee, wist dat we op het werk balsamico en avocado zouden hebben dus dacht ik koop nog wat groens en feta kaas en voila een heerlijke salade is ontstaan. Voor ik een hap nam vroeg mijn collega nog, is die combinatie lekker? Geen idee, maar ik heb vaker fetta, balsamico en fruit in salades voorbij zien kopen dus waarom niet uitproberen. Zo is mijn perzik feta salade ontstaan.

Het zoete van de perzik in combinatie met de balsamico en dan de feta erbij is echt heerlijk. Ik zei dan na de eerste hap ook meteen tegen mijn collega, deze combinatie is zeker lekker. Het is ook super makkelijk te maken en daarom voor mij ideaal om mee naar het werk te nemen.

Het onderstaande recept is voor 1 persoon als lunch maaltijd, maar je kunt het natuurlijk verdubbelen of als salade bij een barbecue bijvoorbeeld serveren.

Steps

1
Done

Snij de perziken in plakjes en de avocado in plakjes. Leg de spinazie, perzik en avocado op het bord.

Verkruimel de feta over de salade en druppel de balsamico erover heen.

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

previous
Warme Kersen Saus
Mexicaanse Kip Quinoa | Buzz in the Kitchen
next
Mexicaanse Kip Quinoa
previous
Warme Kersen Saus
Mexicaanse Kip Quinoa | Buzz in the Kitchen
next
Mexicaanse Kip Quinoa

Add Your Comment