Perzik Feta Spinazie Salade

0 0
Perzik Feta Spinazie Salade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

100 gram Verse bladspinazie
7 Perzik
3 Avocado
50 gram Feta
2 eetlepels + Extra balsamico

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Perzik Feta Spinazie Salade

Het fruit en salade seizoen is begonnen en mocht je op zoek zijn naar een makkelijke en frisse salade, dan moet je mijn perzik feta spinazie salade eens uitproberen.

Een van de eerste salades die ik ooit voor een van mijn foodblogs maakte is deze heerlijke en super simpele salade. Het bestaat ook maar uit 5 ingrediënten: perzik, feta, spinazie, avocado en balsamico. That’s it! Maar de combinatie van perzik, feta en balsamico hierin is wat het zo goddelijk maakt. Zoutig, bittertje en ook nog zoet. Het is de salade waar ik in de lente naar uit kijk, tot de perziken in het seizoen komen.

Je kunt de salade met gewone of heerlijke wilde perziken maken. Hier ben je helemaal vrij is. Verder zou ik het recept wel zo laten als hij is. Geen andere sla in plaats van spinazie of andere kaas dan feta. Want dan raakt het zijn magie kwijt.

Eten mijn kinderen dit? De een eet het zonder de feta, de ander eet het zonder de spinazie. En beide eten het zonder balsamico. Heb je pickey eaters thuis? Dan raad ik aan de balsamico en feta apart te serveren. Of wat apart te houden voor de kids. De salade is toch binnen 10 minuten gemaakt, dus wat apart houden is geen moeite.

Wat is jouw go to salade?


Voor meer Kidshoekje salade recepten: klik hier

Steps

1
Done

Was de perziken en spinazie. | Snij de perziken in stukken. | Snij de avocado door de helft. Verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. |

2
Done

Leg de spinazie in een salade kom.| Verdeel de perziken, avocado stukjes over de spinazie. | Verkruimel de feta over de salade. | Verdeel de balsamico over de salade of serveer deze er naast voor de kinderen.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Gevulde Aardbeien - Kidshoekje.nl
previous
Gevulde Aardbeien
Broccoli Pesto Pasta Salade - Kidshoekje.nl
next
Broccoli Pesto Pasta Salade met Geroosterde Kikkererwten

Add Your Comment