Groene Mango Smoothie Bowl

0 0
Groene Mango Smoothie Bowl

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 gram mango (diepvries)
1 banaan (diepvries)
100 gram verse bladspinazie
125 ml kokoswater
2 eetlepels chiazaad
handje frambozen
handje bramen
2 eetlepels granola (naar keuze)

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Groene Mango Smoothie Bowl

Start je dag fris en fruitig met deze groene mango smoothie bowl.  Het ziet er onwijs leuk uit, is super gezond en ook nog eens heel lekker. Wat wil je nog meer?

‘s Morgens maak ik heel vaak smoothies voor de kinderen en af en toe maak ik dan ook een smoothie bowl voor mijzelf. Al moet ik vaak genoeg deze ook met de kids delen. Wij hebben altijd fruit in huis of het nou vers is of in de diepvries. Aan fruit hebben wij niet te kort.

Bij groene smoothies schrikken kinderen, maar ook volwassen vaak af. Groen is gezond en groen is daarom vaak ook niet persé lekker. Onzin want mijn favoriete groenten zijn spinazie, courgette en avocado. Ik ben helemaal fan van groen. Maar ik snap het wel, ik heb ook wel eens een groene smoothie gehad, wat gewoon te gezond smaakte in plaats van lekker.

Deze groene mango smoothie bowl is meer mango, dan groen. De kleur is prachtig groen door de spinazie, maar de smaak is vooral tropische mango. Misschien dus een goed idee om blind te laten proeven aan de kieskeurige kleine eters bij je thuis. Of door samen te maken.

 

Op zoek naar een lekker granola/cruesli recept voor de smoothie bowl? Bekijk deze eens:

 

(Verhuist van Recepthoekje.nl datum 18-09-2019)


 

Volg Kidshoekje.nl op Instagram en mis nooit meer recepten en tips: klik hier om te volgen! Tag vooral ook @kidshoekje als jezelf iets maakt van de blog. Uiteraard zal ik het dan

Steps

1
Done

Banaan Invriezen (Optioneel)

Schil de banaan en snij deze in plakjes. | Bedek een bakje met bakpapier en leg de plakjes banaan er op. Moet je meerdere laagjes maken? Doe hier dan bakpapier tussen. | Leg de banaan minimaal 1 uur in de vriezer. | Na een uur kun je de plakjes ook gewoon in een zakje bewaren als je ze niet direct gebruikt in de vriezer.

2
Done

Smoothie Bowl

In een blender mix de mango, banaan, spinazie, kokoswater en chiazaad. Pureer alles tot een dikke romige smoothie. | Schenk de smoothie in een kom.| Garneer met de frambozen, bramen en granola.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Koreaanse Gehaktbowl - Kidshoekje.nl
previous
Koreaanse Gehaktbowl
Chocolate Chip Koekjes - Kidshoekje.nl
next
Chocolate Chip Koekjes

Add Your Comment