0 0
Groene Mango Smoothie Bowl

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 gram mango (vriezer)
1 banaan (vriezer)
100 gram spinazie
125 ml kokoswater
2 etlp chiazaad
handje frambozen
handje bramen
2 etlp granola

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Groene Mango Smoothie Bowl

Breakfast

Ingredients

Directions

Share

Groene Mango Smoothie Bowl ontbijt| Buzz in the Kitchen

Groene Mango Smoothie Bowl

Start je dag fris en fruitig met deze groene mango smoothie bowl.  Het ziet er onwijs leuk uit, is super gezond en ook nog eens heel lekker. Wat wil je nog meer? ‘s Morgens maak ik heel vaak smoothies voor de kids en af en toe maak ik dan ook een smoothie bowl voor mijzelf. Al moet ik vaak genoeg deze ook met de kids delen. Groen schrikt mensen vaak af als super gezond, maar geloof mij deze groene mango smoothie bowl wil je proberen. Hij smaakt meer naar mango dan de spinazie die erin zit.

Zelf cruesli/granola maken? Op mijn kidsfoodblog Babies Kitchen heb ik een heerlijk recept staan. Klik hier!

Groene Mango Smoothie Bowl recept | Buzz in the Kitchen

 


Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done
1 uur

Bananen invriezen

Schil de banaan en snij deze in plakjes. | Bedek een bakje met bakpapier en leg de plakjes banaan er op. Moet je meerdere laagjes maken? Doe hier dan bakpapier tussen. | Leg de banaan minimaal 1 uur in de vriezer. | Na een uur kun je de plakjes ook gewoon in een zakje bewaren als je ze niet direct gebruikt in de vriezer.

2
Done

In een blender mix de mango, banaan, spinazie, kokoswater en chiazaad. Pureer alles tot een dikke smoothie. | Schenk de smoothie in een kom.| Decoreer met de frambozen, bramen en granola.

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

Miljuschka's Pruimen Bananen Brood recept | Buzz in the Kitchen
previous
Miljuschka’s Pruimen Bananen Brood
Pumpkin Spice Latte | Buzz in the Kitchen
next
Pumpkin Spice Latte
Miljuschka's Pruimen Bananen Brood recept | Buzz in the Kitchen
previous
Miljuschka’s Pruimen Bananen Brood
Pumpkin Spice Latte | Buzz in the Kitchen
next
Pumpkin Spice Latte

Add Your Comment