0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Quinoa
150 gram quinoa
1 bouillonblokje
Tempeh
200 gram tempeh
3 eetlepels olie (olijf of kokos)
Gestoomde Groente
150 gram sperziebonen (diepvries)
100 gram wortel
1 paksoi
Pindasaus
5 eetlepels pindakaas 100%
3 eetlepels soyasaus
1 limoen
Overige
50 gram taugé
1 komkommer

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Gado Gado met Tempeh en Quinoa

Features:
    Cuisine:

      Ingredients

      • Quinoa

      • Tempeh

      • Gestoomde Groente

      • Pindasaus

      • Overige

      Directions

      Share

      Gado Gado met Tempeh en Quinoa

       

       

       

       


      ENGLISH Recipe? – Wish this recipe was in English? Leave a comment below or send me a message on social media and I will provide you with it!

      Steps

      1
      Done

      Quinoa

      Breng een pan water aan de kook met het bouillonblokje. | Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen van de verpakking.

      2
      Done

      Tempeh

      Snij de tempeh in reepjes. | Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan. | Frituur de tempeh in de pan tot ze goudbruin en krokant zijn. | Haal de tempeh met een schuimspaan uit de pan en leg ze op een bord met keukenpapier. |

      3
      Done

      Groente Stomen

      Rasp de wortels en snij in stukjes. | Was de paksoi en snij de uiteinde er af. | Doe de groenten in stoommandjes. | Stoom de groente voor 7 minuten (zie hieronder voor opties):

      Pan: Breng een laagje water in een pan aan de kook. Zet het vuur iets lager en zet de stoom mandjes erop. (Zorg dat er geen stoom kan ontsnappen).

      Instant Pot: Zet de stoomfunctie op medium en stoom de groente voor 7 minuten. Gebruik een stoomrek en stoommandjes in de pot.

      4
      Done

      pindasaus

      Doe de pindakaas in een pannetje en laat deze op een laag vuur vloeibaar worden. | Roer regelmatig in de pan. | Voeg de sojasaus en sap van de limoen toe. Roer door de pindakaas. | Voeg eventueel nog wat water toe om de pindasaus vloeibaarder te maken.

      5
      Done

      Overige

      Was de taugé. | Was de komkommer en snij in plakjes. |

      6
      Done

      Gado Gado

      Stel de borden al samen of serveer alles in aparte kommen op tafel zodat iedereen hun eigen Gado Gado bord kan samen stellen. Werkt altijd heel goed bij kinderen!

      Wendy

      In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

      Zadencrackers - recepthoekje.nl
      previous
      Zadencrackers
      Snelle Koreaanse Roerbak Rijstcakes (Tteokbokki) - Recepthoekje
      next
      Snelle Koreaanse Roerbak Rijstcakes (Tteokbokki)
      Zadencrackers - recepthoekje.nl
      previous
      Zadencrackers
      Snelle Koreaanse Roerbak Rijstcakes (Tteokbokki) - Recepthoekje
      next
      Snelle Koreaanse Roerbak Rijstcakes (Tteokbokki)

      Add Your Comment