0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
225 gram boter (ongezout)
2 eieren
180 gram suiker
1 tlp vanille extract
1 pakje (75 gram) aardbeien pudding (klop-mix)
340 gram bloem
1 tlp baking soda
snufje (1/4 tlp) zout
150 gram chocolade chips

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies

Features:
    Cuisine:

      Ingredients

      Directions

      Share

      Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies

      Eerder deelde ik al mijn strawberry and cream koekjes recept. Dit recept komt daar ook op neer, maar dan zonder de cream en met chocolate chip, maar wel heerlijke aardbeien pudding erdoorheen. Klinkt goed niet?! Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies. In eerste instantie wou ik chocolade pudding gebruiken. Ik dacht dat wordt vast een te lekker koekje. Echter had ik dat niet in huis en wel aardbeien instant pudding. Voila zo ontstond ook dit recept.

      I love cookies! Het is misschien wel een van mijn grootste zwaktes naast chips. Zelfs gebakken koekjes zijn uiteraard het lekkerste. Dus ik experimenteer graag en dit was zeker een geslaagd experiment. Probeer het zelf maar eens.

      Op zoek naar meer koekjes recepten? Klik hier

       


      Maak je een van de recepten van Recepthoekje en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @recepthoekje en #recepthoekje te vermelden en ik zal het delen!

      Steps

      1
      Done

      Verwarm de oven voor op 180 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier.

      2
      Done

      In een kom mix de boter zacht. | Voeg de suiker toe en mix tot een kruimig beslag | Mix de eieren door de suiker samen met de vanille. |

      3
      Done

      In een tweede kom ming de pudding poeder, de bloem, baking soda en zout door elkaar. | Voeg de bloem beetje bij beetje toe aan de boter tot het goed gemixt is. | Roer de chocolate chips door het koekdeeg.

      4
      Done

      Gebruik een ijsschep en schep het koekdeeg. | Doe het koekdeeg bolletje op de bakplaat. Zorg ervoor dat de bolletjes goed uit elkaar zijn. | Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes voor 10-12 minuten tot de randen goud bruin worden.

      Wendy

      In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

      Strawberry & Cream Pudding Koekjes | Buzz in the Kitchen
      previous
      Strawberry & Cream Pudding Koekjes
      Vega tandooricurry met quinoa | Buzz in the Kitchen
      next
      Vega tandooricurry met quinoa
      Strawberry & Cream Pudding Koekjes | Buzz in the Kitchen
      previous
      Strawberry & Cream Pudding Koekjes
      Vega tandooricurry met quinoa | Buzz in the Kitchen
      next
      Vega tandooricurry met quinoa

      Add Your Comment