Cajun Garnalen Spaghetti

0 0
Cajun Garnalen Spaghetti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

350 gram spaghetti
20 gram boter
2 eetlepels cajunkruiden
400 gram garnalen
1 rode ui
1 paprika
2 tenen knoflook
1 theelepel tijm (gedroogd)
1 bouillonblokje (groente of vis)
125 ml water
125 ml slagroom
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel peper
Parmezaanse kaas (geraspt)

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Cajun Garnalen Spaghetti

(2016) Tegenwoordig draait mijn leven non-stop om eten lijkt het wel. Momenteel werk ik voor een bedrijf dat de app ‘Koken met Aanbiedingen’ heeft. Voor de app bedenk ik recepten en deze kook en fotografeer ik ook vervolgens. Dream Job! Daarnaast heb ik nog altijd twee blogs: Buzz in the Kitchen (werd Recepthoekje) en de baby-blog BabiesKitchen (inmiddels Kidshoekje). Werk, Blog en dan moet ik natuurlijk ook bedenken wat we zelf thuis eten en wat onze kleine man gaat eten. Logan eet namelijk nog niet met de pot mee. Eten, eten, eten! I LOVE IT. Niet zo gek dus dat ik er zelfs ’s avonds over droom. In mijn droom dacht ik aan pasta en garnalen en besloot cajun garnalen spaghetti te maken.

Vis en pasta is een heerlijke combinatie en de heerlijke spice van de cajunkruiden maakt het helemaal af. Nou is dit helaas een gerecht waar mijn man niet zo gelukkig van wordt, maar als ik dan toch alleen eet pak ik helemaal uit!

Minder spice? Vervang de cajunkruiden met paprikapoeder.

 

(Recepthoekje 10-10-2016)

Steps

1
Done

Breng een pan met water met een snufje zout aan de kook. | Voeg de spaghetti toe en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.|

2
Done

Pel en snipper de ui en knoflooktenen. | Was de paprika. Verwijder de steel en de zaadlijst. | Snijd de paprika in repen.|

3
Done

In een hapjespan smelt 10 gram boter. | Roer de 1,5 eetlepel cajunpoeder door de boter. | Doe de garnalen in de pan en bak de garnalen tot ze roze zijn. | Haal de garnalen uit de pan en zet ze opzij. (*maak de pan niet schoon.)

4
Done

Voeg nog eens 10 gram boter toe aan de pan en smelt deze. | Voeg de ui, knoflook en paprika toe en bak deze 4 minuten mee. | Voeg 1/2 eetlepel cajunpoeder, tijm en 1/4 theelepel zout toe en roer het door de groenten.

5
Done

Verkruimel het bouillonblokje over de groente. | Schenk 125 ml water en de slagroom toe aan de pan en breng aan de kook. | Zet het fornuis iets lager en laat de saus nog 5 minuten pruttelen. | Breng op smaak met een snufje zout en peper. |

6
Done

Voeg de spaghetti en garnalen toe aan de saus en roer door elkaar. | Serveer met Parmezaanse kaas.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Smores Pakketje van de BBQ - Kidshoekje.nl
previous
S’Mores pakketjes van de BBQ
Klassieke Vinnegraite - Kidshoekje.nl
next
Klassieke Vinaigrette

Add Your Comment