Bruisende Kersen Limonade

0 0
Bruisende Kersen Limonade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

300 gram kersen
3 citroenen
110 gram suiker
1-2 liter bruisend water

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Bruisende Kersen Limonade

Met twee bakken kersen en na het debacle van de kersen ontpitten bij het maken van de kersen bananen milkshake, besloot ik maar een kersen-ontpitter te kopen. Voor een paar euro heb je al een prima werkende ontpitter van kersen bij de Xenos. Ik besloot hem meteen te testen en hij werkt prima. Wel heb ik alles in een diepe kom ontpit, want er komt toch nog wat rood gespetter vanaf. Nu ik toch een ruime hoeveelheid had ontpit (ja ik was lekker bezig) besloot ik een lekker zomers (non alcoholisch) drankje te maken: bruisende kersen limonade.

Een heerlijk simpel recept waarvoor je alleen kersen, citroensap en suiker nodig hebt en natuurlijk water. Ik heb er voor gekozen bruisend water te gebruiken omdat ik dat momenteel erg lekker verfrissend vindt. Je kunt natuurlijk de siroop ook mengen met normaal water of als je niet zwanger (2018) zoals ik, mengen met wodka.

HELLO SUMMER!

Steps

1
Done

Was de kersen. Verwijder de steel en de pitten.

2
Done

Doe de kersen en het sap van de citroenen pureer helemaal glad. | Doe de kersensap met het suiker in een steelpan en verwarm tot de suiker is opgelost. | Schenk de siroop in een pot of fles. | Zet de siroop in de koelkast om af te koelen. Minimaal 30 minuten.

3
Done

Meng de siroop met de bruisend water en geniet!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Cajun Kip Salade met Perzik en Aardbei - Kidshoekje.nl
previous
Cajun Kip Salade met Perzik en Aardbei
Kokos Kipspiesjes - Kidshoekje.nl
next
Kokos Kipspiesjes

Add Your Comment