0 0
Aziatische Pasta Salade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

300 gram fusseli pasta
150 gram rode kool (fijn gesneden)
150 gram wortel (fijn gesneden)
1/2 komkommer
2 bosuien (in kleine ringen)
Dressing
70 ml sinasappelsap
3 etlp pindakaas
2 etlp rijst azijn
2 etlp ahorn siroop/maple syrup
1 teen knoflook (fijn gesneden)
2 tlp sriracha

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Aziatische Pasta Salade

met Pinda dressing!

Ingredients

  • Dressing

Directions

Share

Aziatische Pasta Salade Recept | Buzz in the Kitchen

Aziatische Pasta Salade

In de zomer eet ik graag salades, maar met kinderen kan dat nog wel eens lastig zijn. Het wordt dan uiteindelijk vaak een pasta salade. Ook dit gaat mij op een gegeven moment vervelen en wil ik wel eens wat anders. Iets anders met een pasta salade? Geef het een ander tintje dan Italiaans, waarom op niet. Een Aziatische pasta salade met als dressing een zelfgemaakte pindadressing. Klinkt goed niet?! Het was zeker lekker, al vonden mijn kids niet zo. Gelukkig had ik voor hen een alternatief en alle leftovers konden de volgende dag gewoon mee naar het werk.

Aziatische Pasta Salade met pindasaus | Buzz in the Kitchen

 


Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Breng een pan water aan de kook. | Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. | Giet de pasta af en spoel af met koud water.

2
Done

Meng alle ingrediënten van de dressing. | Snij de groenten indien nodig (zie ingrediënten). | Meng de pasta met de groenten en roer de dressing erdoorheen. | Eet Smakelijk!

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

Watermeloen Bramen Salade | Buzz in the Kitchen
previous
Watermeloen Bramen Salade
TEXMEX Kaassaus _ Buzz in the Kitchen
next
TexMex Kaassaus
Watermeloen Bramen Salade | Buzz in the Kitchen
previous
Watermeloen Bramen Salade
TEXMEX Kaassaus _ Buzz in the Kitchen
next
TexMex Kaassaus

Add Your Comment