https://recepthoekje.nl
  • Login
  • Register
  • Home
  • Recept
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Bijgerecht
    • Zoet
      • Koekjes
      • Cupcakes
      • Taart
    • Drankjes
    • Salade & Soep
    • Feestdagen
      • Kerst
    • Recepten voor
      • Koken met Aanbiedingen
      • Love My Salad
  • Baby & Kids Food
    • Babyvoeding
  • Restaurants
    • Buitenland
      • Londen
      • Sydney
      • New York
      • Chicago
      • Oahu -Hawaii
      • Toronto
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Maastricht
  • Inspiratie
    • Reizen
    • Recensies
    • Kookboeken
    • Food Events
    • Persoonlijk
    • Tips & Favorieten
  • Over
  • Home
  • Recept
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Bijgerecht
    • Zoet
      • Koekjes
      • Cupcakes
      • Taart
    • Drankjes
    • Salade & Soep
    • Feestdagen
      • Kerst
    • Recepten voor
      • Koken met Aanbiedingen
      • Love My Salad
  • Baby & Kids Food
    • Babyvoeding
  • Restaurants
    • Buitenland
      • Londen
      • Sydney
      • New York
      • Chicago
      • Oahu -Hawaii
      • Toronto
    • Nederland
      • Amsterdam
      • Maastricht
  • Inspiratie
    • Reizen
    • Recensies
    • Kookboeken
    • Food Events
    • Persoonlijk
    • Tips & Favorieten
  • Over
  • Home
  • Recept
  • Re-Do Aubergine Parmezaan

Re-Do Aubergine Parmezaan

Posted on Apr 7th, 2021
by Wendy
Categories:
  • Recept
Aubergine Parmezaan recept van Recepthoekje.nl

Aubergine Parmezaan

Op donderdag maak ik altijd het boodschappenlijstje en het menu voor de aankomende week. De ene week barst ik van de inspiratie. De andere week is het ver te zoeken. Afgelopen donderdag bedacht ik mij op eens, waarom maak ik niet eens mijn oude Buzz in the Kitchen (recepthoekje.nl oude naam) opnieuw. Ik heb deze blog al sinds 2013 (misschien wel zelfs 2012) en een aantal recepten (heel veel) zijn toe aan een foto update. Maar met een twee foodblogs maak ik niet heel vaak oude recepten. Daar wil ik nu dus verandering in brengen. Te beginnen met Aubergine Parmezaan.

Sinds mijn reis naar China in 2010 ben ik helemaal dol op Aubergine. Waar ik het voorheen absoluut niet lusten. Gepaneerde en gefrituurde of in de ovengebakken aubergine is helemaal favoriet. Het krokante buitenlaagje met zachte binnenkant. Heerlijk! Een must try voor iedereen. Dan nog heel veel kaas en zelfgemaakte tomatensaus (binnenkort volgt receptlink). Een heerlijke kom met comfort food, die je wilt proberen.

Nou maakte ik het gerecht mede om weer nieuwe foto’s te maken, maar helaas werkte de donkere buitenlucht en mijn lampen dit keer niet mee. Het eind resultaat vind ik dus niet perse geslaagd, maar altijd nog beter dan de oude foto.

Oude foto:

Aubergine Parmezaan Recept (OUD)

Nieuwe foto:

Aubergine Parmezaan Recept van Recepthoekje.nl

Tevens was mijn tomatensaus wat oranje uitgevallen al, dus dat heeft niets met het bewerken van de foto te maken. Ik ben nog niet helemaal tevreden, dus misschien nog maar eens maken. Of gewoon overdag met beter licht fotograferen!

 

Nieuwsgierig geworden naar het gerecht? Klik hier voor het recept!

  • Recept
  • Vegetarisch

Wendy

In 2001 besloot ik mijn liefde voor koken en eten te delen door het beginnen met de blog Buzz in the Kitchen (In 2020 veranderd naar Recepthoekje). Over de jaren is die liefde alleen maar meer gegroeid net als voor bloggen. Inmiddels heb ik 3 blogs en blijf ik mijn liefdes delen.

Buzz in the Kitchen Facebook Logo Welkom op Recepthoekje   Mijn recepten platform met snelle en makkelijke maaltijden, gezonde salades, echte comfort food en recepten voor de kinderen. Plus mijn ondekte foodspots en producten in Binnen- en Buitenland. Welkom in mijn Food-Domein!   ~Wendy

Vegetarische Recepten - Recepthoekje

Naar Buiten - Genieten

CONTACT

Voor vragen, opmerkingen, suggesties, ideeën, samenwerkingen, uitnodigingen of iets anders stuur een mail naar buzzinthekitchen@gmail.com

DISCLAIMER

Alle inhoud op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van Wendy Panse (Recepthoekje en Kidshoekje), tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd.