Re-Do Aubergine Parmezaan

Aubergine Parmezaan
Op donderdag maak ik altijd het boodschappenlijstje en het menu voor de aankomende week. De ene week barst ik van de inspiratie. De andere week is het ver te zoeken. Afgelopen donderdag bedacht ik mij op eens, waarom maak ik niet eens mijn oude Buzz in the Kitchen (recepthoekje.nl oude naam) opnieuw. Ik heb deze blog al sinds 2013 (misschien wel zelfs 2012) en een aantal recepten (heel veel) zijn toe aan een foto update. Maar met een twee foodblogs maak ik niet heel vaak oude recepten. Daar wil ik nu dus verandering in brengen. Te beginnen met Aubergine Parmezaan.
Sinds mijn reis naar China in 2010 ben ik helemaal dol op Aubergine. Waar ik het voorheen absoluut niet lusten. Gepaneerde en gefrituurde of in de ovengebakken aubergine is helemaal favoriet. Het krokante buitenlaagje met zachte binnenkant. Heerlijk! Een must try voor iedereen. Dan nog heel veel kaas en zelfgemaakte tomatensaus (binnenkort volgt receptlink). Een heerlijke kom met comfort food, die je wilt proberen.
Nou maakte ik het gerecht mede om weer nieuwe foto’s te maken, maar helaas werkte de donkere buitenlucht en mijn lampen dit keer niet mee. Het eind resultaat vind ik dus niet perse geslaagd, maar altijd nog beter dan de oude foto.
Oude foto:
Nieuwe foto:
Tevens was mijn tomatensaus wat oranje uitgevallen al, dus dat heeft niets met het bewerken van de foto te maken. Ik ben nog niet helemaal tevreden, dus misschien nog maar eens maken. Of gewoon overdag met beter licht fotograferen!
Nieuwsgierig geworden naar het gerecht? Klik hier voor het recept!